banner

banner

2016. április 20., szerda

Taboo, sötét tónusok

A módszerek hasonlóak, mint az előző képeknél, ismét egy kreált filmplakát. Egy új sötét hangulatú, misztikus tévésorozat lesz, ha minden igaz jövőre. Remélem nálunk is vetíteni fogják.


Az FX csatorna és a BBC One kiadta az első előzetest közös produkciójuk, a jövő év egyik legizgalmasabb sorozatának ígérkező Tom Hardy-miniszéria, a Taboo leendő nyolc epizódjához.
Hardy nem csak főszereplője, de executive producere is lesz a sorozatnak, méghozzá Ridley Scott és Steven Knight társaságában (utóbbival a Peaky Blindersben és a Locke című mozifilmben is dolgozott már együtt). A sorozat showrunnere Knight, de az alapjául szolgáló történetet Hardy írta, méghozzá az édesapjával közösen.
A Taboo 1814-ben játszódik, főhőse pedig James Keziah Delaney (Hardy), aki Afrikából tér haza Angliába az apja halála után, hogy átvegye az örökségéül szolgáló hajózási céget, és új életet kezdjen a szülőhazájában. Ez azonban nem olyan könnyű vállalkozás, tekintve hogy az örökség súlyos titkokat és veszélyeket rejt, ráadásul őt már rég halottnak hitte mindenki, így nem igazán örülnek a felbukkanásának. Azzal pedig pláne nem számolnak, hogy hősünk sok tekintetben új ember lett az Afrikában átéltek hatására.

Nincsenek megjegyzések: